Coworking - Alquiler de despachos y coworking para empresas - cenema
En Cenema Mataró puedes alquilar Despachos, compartir un Co-working o disfrutar de nuestras completas salas para eventos o reuniones. Infórmate sobre nuestras ventajas para empresas. ¡Infórmate!
alquiler despachos, alquiler despachos mataro, alquiler despachos maresme, coworking mataro, despachos mataro,
17828
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17828,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
SERVEIS

CENEMA disposa d'un espai de coworking en mataró dirigit a freelancers, professionals autònoms i startups.

HORARI

Els nostres horaris són de 9:00H a 21:00H

INSTAL·LACIONS

CENEMA permet crear un entorn d'intercanvi, professional, sense les interferències pròpies d'una “oficina a casa”.

ESTALVIES

En els últims anys compartir oficina i equipaments amb altres persones, no només s'ha tornat una forma d'estalviar diners, sinó un nou estil de treball.

AVANTATGES

Aprofiti els avantatges de tenir al seu abast professionals de diferents àmbits, comparteixi experiències i vivències i trobi punts de col·laboració en el nostre coworking a Mataró.

FLEXIBILITAT

Gaudi dels avantatges d'un coworking en mataró a un preu fix al mes, a la setmana o al dia, consulti les nostres tarifes.

Necessita un Coworking a Mataró?

Per què no combinar els millors aspectes de treballar per a si mateix (llibertat i independència) amb els millors aspectes de treballar per a una empresa (estructura i comunitat)?

QUE ÉS COWORKING?

Segons la Wikipedia el coworking (en espanyol treball en cooperació) és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com a virtual.

COWORKING

El trabajo cooperativo ofrece una solución para desarrollar sus proyectos profesionales de manera independiente, a la vez que fomentan proyectos conjuntos.

FUNCIÓ

Per al problema d’aïllament que suposa per a molts treballadors independents, o fins i tot microempreses, l’experiència del treball a casa. Permet més dinamisme professional i establir sinergies amb altres empreses.

COWORKING

Comoditat i Flexibilitat

ELS NOSTRES CLIENTS

Contacta amb nosaltres i aclarim les teves consultes