Despatxos - Alquiler de despachos y coworking para empresas - cenema
17854
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17854,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
[rev_slider alias="slider-page-despachosca"]
Serveis

En Cenema Centre de Negocis trobaràs una àmplia oferta de serveis per poder gestionar el teu negoci de la manera més eficient. Recepció de trucades i missatgeria, atenció a les teves visites, copisteria o organització d'esdeveniments són només uns exemples de totes les possibilitats que oferim.

Horaris

El nostre horari de recepció i atenció al client és de dilluns a divendres de 9h-19h i dissabtes de 10h-14h. Però com a client de despatx, en tenir l'oficina llogada en Cenema tindràs accés 24h tots els dies de l'any.

Instal·lacions

Llogant teu despatx a Cenema gaudiràs d'accés a les nostres sales de juntes i formació, a més de les nostres zones de descans amb vending, o el nostre fantàstic menjador office totalment equipat.

Mobiliari

Llogar una oficina a Cenema és l'opció més senzilla i còmoda per a empreses i autònoms. Tots els nostres despatxos compten amb el mobiliari necessari, així no hauràs de preocupar-te per fer cap inversió inicial.

Seguretat

En Cenema ens diferenciem per tenir un excel·lent sistema de seguretat. Les nostres oficines disposen d'alarma individual per despatx, a més de disposar de videovigilància a les zones comunes.

Flexibilitat

En el nostre centre de negocis disposaràs de la màxima flexibilitat contractual. Lloga la teva oficina sense cap lligam, contractes renovables mensualment amb preavís de tan sols 30 dies.

1 PERSONA

2-5 PERSONES

5-10 PERSONES

PERSONALITZAT

DESPATXOS DE LLOGUER A MATARÓ, CONTRACTA ARA I GAUDEIX DE 1 MES GRATIS

Consulta condicions

En Cenema Espai li donem la facilitat de llogar un despatx totalment equipat i amb tots els serveis i subministraments en funcionament. Heu de connectar el seu ordinador i comenci a treballar. CENEMA s’encarrega de la resta. Les nostres oficines de lloguer a Mataró disposen de totes les infraestructures necessàries per al desenvolupament de la seva activitat.

MOBILIARI

Les nostres oficines estan equipades amb taules, cadires, calaixeres, armaris, penjadors, etc. El disseny dels nostres despatxos està especialment pensat per a oferir-li una experiència confortable, funcional i agradable.

SERVEIS

En una sola quota de lloguer tindràs inclosos els subministraments de llum i aigua, connexió a internet, neteja diària, alarma de seguretat individual a cada despatx, servei de recepcionista, un nombre de sales de reunió al mes, etc. A més, podràs accedir a altres serveis com missatgeria, emmagatzematge, secretària virtual, copisteria, etc.

INSTAL·LACIONS

En Cenema Centre de Negocis podràs gaudir de les nostres zones comunes de descans amb vending i el nostre menjador office equipat amb nevera i microones.
Contacta amb nosaltres i aclarim els teus dubtes.

ELS NOSTRES CLIENTS

Contacta amb nosaltres i aclarim les teves consultes.