Coworking - Alquiler de despachos y coworking para empresas - cenema
17954
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17954,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Coworking

Category
Coworking, Sala d'Actes, Sales de Formació, Serveis

Necessita un Coworking en mataró?

Per què no combinar els millors aspectes de treballar per a si mateix (llibertat i independència) amb els millors aspectes de treballar per a una empresa (estructura i comunitat)? Segons la Wikipedia el coworking (en espanyol treball en cooperació) és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com a virtual, per desenvolupar els seus projectes professionals de manera independent, alhora que fomenten projectes conjunts. El treball cooperatiu ofereix una solució per al problema d’aïllament que suposa per a molts treballadors independents, o fins i tot microempreses, l’experiència del treball a casa. Permet més dinamisme professional i establir sinergies amb altres empreses. CENEMA disposa d’un espai de coworking en mataró dirigit a freelancers, professionals autònoms i startups. En els últims anys compartir oficina i equipaments amb altres persones, no només s’ha tornat una forma d’estalviar diners, sinó un nou estil de treball.

Per què pagar per alguna cosa que pot fer a casa?

CENEMA permet crear un entorn d’intercanvi, professional, sense les interferències pròpies d’una “oficina a casa”. Aprofiti els avantatges de tenir al seu abast professionals de diferents àmbits, comparteixi experiències i vivències i trobi punts de col·laboració en el nostre coworking a Mataró. Gaudi dels avantatges d’un coworking en mataró a un preu fix al mes, a la setmana o al dia, consulti les nostres tarifes.